Oppimisen takaa koulu opettajineen ja päiväkoti pitää huolta lapsista. Uudessa koulu- ja päiväkotirakennuksessa on aloitettu toiminta syksyllä 2021. Seuraa avoimen päiväkodin toimintaa Facebookissa tai Salon kaupungin sivuilta.

Nuorisotila Mesta toimii Alatalossa keskiviikkoisin ja perjantaisin 15-20.30. Ikärajat klo 15-18 9-12v ja klo 15-20.30 13-17v.

Jumppa uuden koulun salissa keskiviikkoisin 18-19, maksu 3€ / kerta. Käteinen. Ei ilmoittautumisia etukäteen, tervetuloa paikalle. 2023 syksyn jumpat alkavat 31.8.

Kylän M-market, Keskipiste, palvelee viikon jokaisena päivänä. Virkistäydy kaupan terassilla asioidessasi kaupassa. Kaupan aukioloaikoina saat myös postipalveluita. Marketista myös Märynummi-sateenvarjot 20€ / kpl.

Jos mielii kauemmas, paikku kuljettaa Saloon päivittäin maanantaista perjantaihin. Maksamiseen tarvitset käteistä tai Waltti-sovelluksen puhelimeen. Shellin (noin 1km keskipisteeltä Saloon päin) pikavuoropysäkeiltä pääsee sekä Turkuun että Helsinkiin. Syksyllä 2023 alkaa iltavuorokokeilut ja paikku 600A kulkee iltaisin (ei viikonloppuisin) Märynummelta Saloon.

Kauneushoitola ja kampaajapalvelut löytyvät Märyntieltä, hieroja Ilkka Heikkilä tarjoaa klassista urheiluhierontaa Märynummella ja Gym&Fitness Centerin tiloissa Salossa. Varaa aika verkosta: www.sininenhyvinvointi.fi

Ulkoliikuntapuistossa voit liikkua mielinmäärin ja lähimetsästä voi kerätä vaikka talven marjat ja sienet talteen. Tassukalliolla on koirien ulkoiluaitaus ja koulutuspaikka. Molempien lampien uimavedet ovat puhtaita ja pulahtaminen sallittu. Frisbeegolfrata on vapaassa käytössä ja vaelluspolku odottaa vaeltajia. Tenniskentän ilmoitustaululta voi varata pelivuoron. Ja ulkoliikuntatelineessä voi vetäistä muutaman leuanvedon ihan vaikka huvikseen.

Keskipisteen aukioloajat kuvassa. Terassi palvelee janoisia!

Kampaamo ja kauneushoitola Märyntiellä.

Halikon VPK on 85-vuotias, Paloasema sijaitsee Hirvitiellä bussipysäkkiä vastapäätä.