Märynummen ulkoilualueella on mahdollisuus harrastaa monenlaista liikuntaa

Retkeilyreitti

Märynummen kyläyhdistyksen 5,5 km:n retkeilyreitti tarjoaa opastetun, keskivaikean, kierroksen metsässä. Reitti kulkee läpi monimuotoisen maaston: suonviertä, niittyä, kangasmetsää, lehtoa ja kallionpäällystä. Lähtö retkeilyreitille osoitteessa Hirvitie 96.
Reitin kartta on ladattavissa tästä linkistä.

Kuntorataverkosto

Kuntorataverkosto on valaistu 3,4 km:n verran, ampumaradalle johtavaa reittiä ei ole valaistu. Lumisena aikana kuntoradalla on latu ja myös tykkilumilatu.

Frisbeegolf-rata

Märynummen Frisbeegolfrata sijaitsee lähellä ylälammen parkkipaikkaa, kuntoradan alkua. Tarkemmin rata alkaa Tassukallion takaa, sata metriä Hirvitietä eteenpäin tien oikealla puolella. Rata on täysimittainen: 18 väylää ja puttikori (harjoituskori). Rata on metsärata, jonka väylät on suunniteltu niin, että aloittelijoiden pitää opetella heittämään par-lukemiin pääsemiseksi. Jonkin aikaa heittäneet voivat metsästää pirkkoja ja kokeneet heittäjät pääsevät kokeilemaan eagleja parilla väylällä.  

Uimala

Kesällä uimalassa pääsee uimaan, saunaan ja kioskiin. Tutustu Salon kaupungin uimarantoihin osoitteessa www.salo.fi/uimarannat.  Kylmäuintikausi avautuu lokakuun alulla. Saunomaan ja uimaan pääsee perjantaisin klo 17-20 osoitteeseen Hirvitie 92. Saunamaksu 5€ / kerta.

Muut palvelut

Uimalan alueelta löytyy vapaasti käytettävissä oleva tenniskenttä ja Koiraharrastuskeskus Tassukallio (http://tassut.net/koulutuspaikat/). Suunnistuskartat ovat myös alueella ajan tasaisia, sillä Märynummen metsissä on järjestetty suunnistuskilpailuja ja iltarasteja vuosittain. Karttatiedustelut Angelniemen Ankkuri ry:ltä.

Tervetuloa kuntoilemaan! Reitin päätteeksi sopii kierros frisbeegolfia, pulahdus uimarannalla sekä kahvit ja jäätelöt M-marketilla tai kesäisin myös lammen kioskissa. 

Koulun salivaraukset Timmin kautta

Märynummen koulun liikuntasalin ilta- ja viikonloppuvuorojen anominen. Uuden koulun valmistuttua kyläläisillä on mahdollisuus varata sekä kerta- että vakiovuoroja koulun liikuntasalille. Tila on kooltaan 200 m2 (19,99 m x 9,9 m) lattian ollessa synteettinen alusta.

Lentopallokentän leveys on 8 m (vajaamittainen), kiinteät koripallotelineet päädyissä sekä käytössä myös köydet, renkaat ja puolapuut. Käyttäjillä tulee olla omat välineet (esim. pallot ja patjat) mukanaan.

Tila soveltuu mainiosti mm. perheliikuntaan, yhdistysten pienten lasten harrastustoimintoihin sekä kaiken ikäisten kuntopiireihin.

Hinta liikuntakäytölle: yhdistykset alle 19 v. maksuton, yhdistykset yli 19 v. 5e/tunti ja muut 15e/tunti.Kaikkien hakemusten tulee saapua Timmi-tilanvarausohjelman kautta ja timmi aukeaa Märynummen tilan osalta 1.11. Sali avaa ovensa iltakäytölle 3.1.2022 alkaen (vuoroja liikuntasalille voi anoa tässä vaiheessa ainoastaan 2.5.2022 asti).Tarkempia tietoja hakumenettelystä voi kysyä Salon kaupungin ystävälliseltä rouvalta p. 044 778 4707/ Suominen.